dr hab. Mariola Andrejko, prof. UMCS |
Zakład Immunobiologii, Instytut Nauk Biologicznych, Wydział Biologii i Biotechnologii, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej |
dr hab. inż. Anna Jakubczyk, prof. UP |
Katedra Biochemii i Chemii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
dr hab. Ewa Zalewska, prof. UP |
Katedra Warzywnictwa i Zielarstwa, Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
dr hab. Justyna Bohacz, prof. UP |
Katedra Mikrobiologii Środowiskowej, Pracownia Mikologiczna, Wydział Agrobioinżynierii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
dr hab. inż. Alina Kowalczyk-Juśko, prof. UP |
Zakład Inżynierii Ekologicznej, Katedra Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
dr inż. Agnieszka Makara |
Wydział Inżynierii i Technologii Chemicznej, Politechnika Krakowska |
dr Anna Pytlak |
Zakład Biogeochemii Środowiska Przyrodniczego, Instytut Agrofizyki PAN |
dr Katarzyna Rubinowska |
Zakład Fizjologii i Biochemii Roślin, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
dr Magdalena Wójcik |
Katedra Genetyki i Mikrobiologii, Wydział Biologii i Biotechnologii, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej |